Tatárbifsztek erdei gombamártással
15'
Közepes
12345
Hozzávalók a tatárbifsztekhez:
300 g borjúbélszín
2 fej lilahagyma
20 g kapribogyó
Tabasco szósz
Só, bors ízlés szerint
Hozzávalók az erdei gombamártáshoz:
100 g erdei gomba (tetszés szerinti)
60 ml tejszín
Step 1
Vágjuk le a külső zsírréteget a húsról.
Step 2
Vágjuk fel apró darabokra.
Step 3
Vágjuk a lehető legapróbbra a hagymát és a kapribogyót
Step 4
Keverjük össze az összes hozzávalót, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a tabasco szószt is. Ezután tegyük félre.
Step 5
Az erdei gombamártás elkészítése:
Pirítsuk meg a gombát, adjuk hozzá a tejszínt és főzzük 10 percig alacsony fokozaton. Ezután pürésítsük a gombakeveréket.
Ez a recept is érdekelhet