Bertolli Premium Edition Green

Ez a tiszta, kiváló minőségű zöld olívaolaj a sikeresség jegyében készül. Lassan. Halkan, lágyan. A hamisítatlan hagyományok tiszteletével. Az egyszerű dolgok előtérbe helyezésével.

Valóban igaz, hogy bizonyos szempontból az olívaolaj elkészítésének legjobb módja, ha szenvedéllyel csináljuk a tökéletes egyensúly megtalálásával. Olyan sokszor készítjük el, hogy nem is tudatosul bennünk, hogy azon dolgoztunk. Csak ekkor érdemeljük ki az emberek szeretetét. Megtaláltuk az egyensúlyt az articsóka jellegzetes aromája és az illatos gyógynövények, valamint citrusok között. Ennyire egyszerű. Munkánk iránti szeretettel és szenvedéllyel alkottuk meg a keserű és pikáns ízek közötti egyensúlyt.

Bertolli Premium Edition Green

Díjak

18

A legjobb olívaolaj kiválasztása, több mint 150 éves tapasztalatunk és munkánk iránti szenvedélyünk mindaz, amire szükségünk volt ahhoz, hogy a világ elsőszámú olívaolaj márkájává váljunk.

Fedezze fel extra szűz olívaolajainkat, melyek a világ elsőrangú versenyén díjakat nyertek.

Bertolli Premium Edition Black

Bertolli Premium Edition Black

Az intenzitás olykor vakmerőséget is rejt magában. A sötétzöld olaj bátran behódol az intenzív növényi íznek. Bátran – a félelemmel szemben. Próbálunk tudatosan rálelni a legfinomabb olívaolajra – semmit nem bízva a véletlenre

Bátran ötvözzük a zöldségek, paradicsomlevél, articsóka, banánhéj és avokádó ízvilágát. Ha következetesen és céltudatosan kísérletezünk új dolgokkal és mindezt szenvedéllyel tesszük, tudatosul bennünk, hogy kizárólag kellő bátorsággal kísérletezve találhatjuk meg azt a kellemes kesernyés ízt, amely végül egy hosszantartó pikáns ízt eredményez. Ennek az olajnak ez a meghatározó ismertetőjegye. Mert az igazság az, hogy a tökéletes egyensúly megtalálásához összekevert Picual, Picudo Cobrançosa és Nocellara de Belice változatokkal mindenünk megvan, amire szükségünk lehet.