Gombás Carpaccio és spenótkrémes gratin
15'
Könnyű
12345
500 g gomba
Bertolli extra szűz olívaolaj
Só
Hozzávalók a spenótkrémhez:
500 g spenót
100 g tejszín
Só
Bors
Parmezán sajt
1. Lépés
Pucoljuk meg a gombákat és vágjuk őket vékony szeletekre.
2. Lépés
Sózzuk meg, majd tegyük félre, amíg elkészül a spenótkrém.
3. Lépés
A spenótkrém elkészítése:
Főzzük a spenótot 2 percig, szűrjük le és tegyük egy serpenyőbe, a tejszínre. Főzzük 5 percig, majd pürésítsük és öntsük rá a carpaccio-ra.
4. Lépés
Reszeljünk parmezán sajtot a tetejére és grillezzük sütőben 200 °C-on 5 percig.
Ez a recept is érdekelhet