Home
Menu
×
×

Gombás Carpaccio és spenótkrémes gratin

15' Könnyű 12345

500 g gomba
Bertolli extra szűz olívaolaj

Hozzávalók a spenótkrémhez:
500 g spenót
100 g tejszín

Bors
Parmezán sajt

Elkészítés

1. Lépés

Pucoljuk meg a gombákat és vágjuk őket vékony szeletekre.

2. Lépés

Sózzuk meg, majd tegyük félre, amíg elkészül a spenótkrém.

3. Lépés

A spenótkrém elkészítése: Főzzük a spenótot 2 percig, szűrjük le és tegyük egy serpenyőbe, a tejszínre. Főzzük 5 percig, majd pürésítsük és öntsük rá a carpaccio-ra.

4. Lépés

Reszeljünk parmezán sajtot a tetejére és grillezzük sütőben 200 °C-on 5 percig.

Ez a recept is érdekelhet