Grapefruitos ceviche
20'
Könnyű
12345
400 g tőkehal, tisztítva
1 csokor koriander
1 grapefruit
4 lime
30 ml Bertolli extra szűz olívaolaj
1 lilahagyma
Só
1. Lépés
Filézzük ki a tőkehalat, majd vágjuk kb. 2cm-es darabokra. Tegyük félre.
2. Lépés
A csontból készítsünk alaplevet kb. 10 percig forralva.
3. Lépés
Szűrjük le a csontlevet és tegyük félre.
4. Lépés
A hagyma egyik felét vágjuk vékony csíkokra és tegyük félre a tálaláshoz.
5. Lépés
Egy tálban keverjük össze a csontlevet a grapefuit- és limelével, valamint a maradék hagymával és a korianderrel (a szárát vágjuk le).
6. Lépés
Keverjük az egészet össze és sózzuk ízlés szerint.
Ez a recept is érdekelhet