Home
Menu
×
×

Grapefruitos ceviche

20' Könnyű 12345

400 g tőkehal, tisztítva
1 csokor koriander
1 grapefruit
4 lime
30 ml Bertolli extra szűz olívaolaj
1 lilahagyma

Elkészítés

1. Lépés

Filézzük ki a tőkehalat, majd vágjuk kb. 2cm-es darabokra. Tegyük félre.

2. Lépés

A csontból készítsünk alaplevet kb. 10 percig forralva.

3. Lépés

Szűrjük le a csontlevet és tegyük félre.

4. Lépés

A hagyma egyik felét vágjuk vékony csíkokra és tegyük félre a tálaláshoz.

5. Lépés

Egy tálban keverjük össze a csontlevet a grapefuit- és limelével, valamint a maradék hagymával és a korianderrel (a szárát vágjuk le).

6. Lépés

Keverjük az egészet össze és sózzuk ízlés szerint.

Ez a recept is érdekelhet