Home
Menu
×
×

Provolone sajtos és koktélparadicsomos empanadas

20' Közepes 12345

Hozzávalók az empanadas-hoz:
300 g liszt
90 ml Bertolli extra szűz olívaolaj
kb. 1 dl fehérbor
10 g só

A töltelékhez:
10 db koktélparadicsom
200 g provolone sajt
Oregánó

Elkészítés

1. Lépés

Keverjük össze a hozzávalókat egységes tésztává.

2. Lépés

Nyújtsuk ki a tésztát és kör alakú sütőformával szaggassunk belőle kör alakú darabokat.

3. Lépés

A töltelékhez: A provolone sajtot vágjuk 16 felé és negyedeljük a koktélparadicsomokat.

4. Lépés

Tegyünk a töltelékből minden darab tésztára és hajtsuk félbe azokat. Használjunk tojást az empanada széleinek összeragasztásához és két perc alatt forró olajban süssük őket aranybarnára.

Ez a recept is érdekelhet